Perfectmt2 Hosgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Perfectmt2 Hosgeldiniz

PerfectMt2 Pwp Serverinin Tek Portal Adresi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Server sorunları.

YazarMesaj
Erol56
Misafir

Server sorunları. Empty
MesajKonu: msn   Server sorunları. Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 8:44 pm

erolalp@ hotmail. com.tr 30 dakikalık bir zamanım var.
[FY]TwitteR
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
[FY]TwitteR

Server sorunları. Empty
MesajKonu: Geri: Server sorunları.   Server sorunları. Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 8:28 pm

Üye ol özel mesajla msn ver TakimLideri Sen le konusacak
erol56
Misafir

Server sorunları. Empty
MesajKonu: Server özellikleri   Server sorunları. Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 7:57 pm

Game bilişimdeki dediacet sw özelliklerine baktım aşşağıdaki en iyi sw özellikleri.

Xeon Platinium Game VDS
İşlemci : Intel® Xeon 4.8 GT 2.66 GHz
Ram : 3072 MB
Hard Disk : 150 TB
Trafik : Limitsiz
Baglantı : 100 Mbps
Lokasyon : Turkiye
Kurulum : Ücretsiz

Burada kafama takılan bir soru işareti var Trafik limitsiz. Arkadaşlar hiç bir şey (limitsiz değildir) Bunu r10.net veya diğer web tasarım ile ilgili destek forumlarına sorabilirsiniz.

Ki yukarıdaki sw özellikleri metin2 gibi bir online oyun için çok yetersiz yani en azından ramin 16 gb olması gerekir bugün yeni bir oyun açmanıza rağmen bu şekilde lag oluyorsa ilerleyen zamanda kalabalık bir kitlede 5 dakikada bir rebot atmanız gerekecek bu işi yapacaksanız profosyonel sahıslarla yapın aksi takdirde büyük paralar kaybedeceksiniz.

benim ne serverim var nede başka bir çıkarım 130.000 üyeli naciz bir forumum var bu işe ilk girdiğimde bende dolandırıcıların eline düştüm sizinki kadar olmasada ufak paralar kaybettim sadece sizlere yardımcı olmak istedim bu işi yapacaksanız profosyonellerle yapın daha büyük paralar kazanın.
Erol56
Misafir

Server sorunları. Empty
MesajKonu: Server sorunları.   Server sorunları. Icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 7:46 pm

Merhaba.

Oyunun sürekli kapanıyor bunun sizlerle ilgili olmadığını biliyorum game bilişimden sw aldıysanız bu daha çok uzun süre bu şekilde devam edecek sizlere en son sistem sw diyerek ne yazıkki kandırıyorlar yada gerçekten son sistem bir server da ufak bir alan veriyorlar bu tür serverlara ücret ödeyeceğinize neden kendi serverinizi kiralamıyorsunuz ? Kendi serverinizi kiralayarak daha düzenli, daha hızlı ve daha kalıcı olacağınızı garanti edebilirim.

Server sorunları.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Server Bakımda Oyundan atma lag gıbı sorunları cozmeye calısoz
» Posedion SERVER 2
» POSEİDON SERVER 2
» Server Durumu
» PoseidonMT2 Çok Yakında Sizlerle. PerfectMT2 SERVER 2