Bn bu oyuna baslıyaLı 1 haftadan fazLa OLmadı ama bır haftada bnm kadar carını bır adam yapamaz daha 1. gun gmden muho aLdm 2 adet:)
we maden event bıLmedıgım haLe bn topLadm werıdm aLdm 2 adet muho
sonra oX yarıSması wardı ona gırdım fıLan 2 gun sonra saat 5-6 sıraLaRı oX yarısmaSı Oldu bnde tabı hawa Kılıcı oLdugum ıcın azab aLmak ıstıordm gucLu beden carımı bıraktım aynı karektrerın ıcınde hwa kılcıı carımda waR.. ınanmaSSanız bakın bırı 92 bırı 91 sımdıye akdar hıLe kuLLanmadım sorabılrısınız kac kısı gordm ormanda hıLe yapan adam hıLe yapıoR ban yıyıoR 1 gun sonra acıLıoR bn sucsuz yere ban yıyıoRm bugun 2 . gun nedenSe gmnın bır bıLıdgı waRdır ddm bekLedm ama .. sonuc bu
bu arada yan chaRımda waRdı ıcınde 900m paracıkLaRm wardı
adı PAZARCHAR Gercek caRım :SerJKan35 o karekterın ıcınde bıde 92 LwL bu carım waR bu carLa ban yedım qRaLbuduR : sımdı konuya baslıoRm ıste oX yarısmasına gırdım azabta fazLa kımsede yk:( baktm gm soruLaRı soruor tabı mach kımyaCı Oldugu ıcın asıt gaz mı neyı hep soraR... sonra bn tabı gırdım ıLk 5 adamın bırı sura 50-40 Lwl arası bısı hıLe yapmıs qeLmıs tabı herkes ona hıLe hıLe waR dıor ondan oncede yarısmadan bırı hıLe hıLe waR dedı. bnde ddmKı bnde hıLe mı waR bn ndn sevınıoRm fıLan ddm...sonra bn ıLk 2ye gırdım. gm daha soruyu sormadan oyundan attı
bnde qıttım ndn dc attınız ddm oda sende hıLe fıLan dedı .. bnde haKKımı aradım banLadı... sonra yan caRımLa gıdıp k.q daha temın ndnn vcarımı banLadınız sucum nedı soLeRmsınız ddm we cwp wermeden oyundan attı ban ... bnde bunun sucLusu bnmmı Onun Oldugumu sıze souoRm