Perfectmt2 Hosgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Perfectmt2 Hosgeldiniz

PerfectMt2 Pwp Serverinin Tek Portal Adresi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR beklıoRm ama sonuc yk:S

YazarMesaj
qRaLbudu
Misafir

SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR  beklıoRm  ama sonuc  yk:S Empty
MesajKonu: SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR beklıoRm ama sonuc yk:S   SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR  beklıoRm  ama sonuc  yk:S Icon_minitimePerş. Ağus. 19, 2010 4:18 pm

Bn bu oyuna baslıyaLı 1 haftadan fazLa OLmadı ama bır haftada bnm kadar carını bır adam yapamaz daha 1. gun gmden muho aLdm 2 adet:)

we maden event bıLmedıgım haLe bn topLadm werıdm aLdm 2 adet muho Smile sonra oX yarıSması wardı ona gırdım fıLan 2 gun sonra saat 5-6 sıraLaRı oX yarısmaSı Oldu bnde tabı hawa Kılıcı oLdugum ıcın azab aLmak ıstıordm gucLu beden carımı bıraktım aynı karektrerın ıcınde hwa kılcıı carımda waR.. ınanmaSSanız bakın bırı 92 bırı 91 sımdıye akdar hıLe kuLLanmadım sorabılrısınız kac kısı gordm ormanda hıLe yapan adam hıLe yapıoR ban yıyıoR 1 gun sonra acıLıoR bn sucsuz yere ban yıyıoRm bugun 2 . gun nedenSe gmnın bır bıLıdgı waRdır ddm bekLedm ama .. sonuc bu
bu arada yan chaRımda waRdı ıcınde 900m paracıkLaRm wardıSmile adı PAZARCHAR Gercek caRım :SerJKan35 o karekterın ıcınde bıde 92 LwL bu carım waR bu carLa ban yedım qRaLbuduR : sımdı konuya baslıoRm ıste oX yarısmasına gırdım azabta fazLa kımsede yk:( baktm gm soruLaRı soruor tabı mach kımyaCı Oldugu ıcın asıt gaz mı neyı hep soraR... sonra bn tabı gırdım ıLk 5 adamın bırı sura 50-40 Lwl arası bısı hıLe yapmıs qeLmıs tabı herkes ona hıLe hıLe waR dıor ondan oncede yarısmadan bırı hıLe hıLe waR dedı. bnde ddmKı bnde hıLe mı waR bn ndn sevınıoRm fıLan ddm...sonra bn ıLk 2ye gırdım. gm daha soruyu sormadan oyundan attı
bnde qıttım ndn dc attınız ddm oda sende hıLe fıLan dedı .. bnde haKKımı aradım banLadı... sonra yan caRımLa gıdıp k.q daha temın ndnn vcarımı banLadınız sucum nedı soLeRmsınız ddm we cwp wermeden oyundan attı ban ... bnde bunun sucLusu bnmmı Onun Oldugumu sıze souoRm
[FA]PlayBack
Forum Admini
Forum Admini
[FA]PlayBack

SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR  beklıoRm  ama sonuc  yk:S Empty
MesajKonu: Geri: SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR beklıoRm ama sonuc yk:S   SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR  beklıoRm  ama sonuc  yk:S Icon_minitimePerş. Ağus. 19, 2010 4:48 pm

Şu foruma konu acarken lütfen karakter adını belirtin ona göre işlem yapalım yoksa yapacak bisey yok g.o deriz sadece.

SuCsuz yere ban Sebebı 2gudnUR beklıoRm ama sonuc yk:S
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» OYUN 1 SAATTIR OFFLINE BUNUN SEBEBI NEDIR
» Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim.
» qRaLbuduR ve PAZARCHAR BOS YERE BAN YEMESI