| Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. | |
|
+3[FA]PlayBack [FY]TwitteR henzooo 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
AsLm
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Perş. Ağus. 26, 2010 10:08 am | |
| Bu sw açıldığı ilk günden beri oynuyorum tanıyan tanıyor zaten beni Nick: AsLm 2sene oluyor heralde metin2 oynıyalı türkte oynarım arasıra kaosta wala bi ara bırakmıstım bu sene bida başladım yoksa hayatımı karartıcak bu oyun neyse uzatmıyaLm Adım:Emre İstanbulda oturuyom Bu kadr yeter | |
|
| |
EroL56 Misafir
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Çarş. Ağus. 25, 2010 9:17 pm | |
| Ad: Erol Memleket: Siirt Yaş: 28 Kullanıcı adı: EROL56 Reel hayatta kazancımı web tasarımı & grafik reklamcılıkla sağlıyorum sıkıldığımda mt2 oynuyorum. Evliyim 1 oğlum var düzenbaz Allah korkusu olmayan insanlardan nefret ederim ve elimden geldiğince kendileriyle mücadele ederim. Olgun kafalarla muhabbeti severim onun dışındakiler benle muhattap dahi olmasın bana çok yakın olmak istiyorlarsa oğlumla oyun oynasınlar. İnsanları severim hayatla barışığım yardım etmeyi severim en çokta yardım severleri severim. Facemi vermek isterdim ama facemde tek bir türk var oda dupi kardeşim onun dışındakiler farmville manyakları facemi paylaşmak isterdim ama 1290 gavurun arasında sıkılırsınız Humans make people like my Lord when the lofty... |
|
| |
MarkeLoFF
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 21/08/10 Nerden : iStanbuL / BeyKoz / KAVACIK
| |
| |
Admin RoLaN
| Konu: Güzel Bi Yere Deginmissiniz Salı Ağus. 24, 2010 10:15 pm | |
| ßende RoLaN << Adim Mert Yaklasik 4 5 Senedir Metin2 Oynuyorum | |
|
| |
tatlikiz
| |
| |
henzooo
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 22/08/10 Yaş : 30 Nerden : Bodrum
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Ptsi Ağus. 23, 2010 12:08 am | |
| | |
|
| |
[FA]PlayBack Forum Admini
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 18/08/10 Yaş : 32 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Ptsi Ağus. 23, 2010 12:04 am | |
| Bende MageOfToMa , PlayBack ve HayOneTwo
Adım Metin 3 yıldır metin2nin icindeyim | |
|
| |
henzooo
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Ptsi Ağus. 23, 2010 12:01 am | |
| Memnun oldum | |
|
| |
[FY]TwitteR Forum Yöneticisi
| Konu: Geri: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Paz Ağus. 22, 2010 11:59 pm | |
| Sorun degil bnmde hatalarim oluyor onlari duzeltiyorum suan Bn Akif Oyundaki İsmim;TwitteR Ve ALayinaPosTa | |
|
| |
henzooo
| Konu: Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. Paz Ağus. 22, 2010 11:53 pm | |
| Merhaba arkadaşlar oyun içinde sizle daha samimi bir ortam yakalamak istiyorum. Herkesin birbirine küfür ettiği bir yer değil.Bazı arkadaşlar oyunu fazla ciddiye alip öteki bayraktaki oyunculara sanki gerçek düşmaniymiş gibi davraniyor. Ben bunu istemiyorum. Benim adım Eniz oyundaki ismim Noeeme'dir. Herkes kendini tanitirsa sevinirim. Buda karakterim: https://2img.net/r/ihimizer/img824/8884/0822174021.jpg | |
|
| |
| Az önce yanlis yere koydum, yanlislik için tekrar özürdilerim. | |
|